Bodø/Glimt mot til

75 54 55 00. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt

Fredheim sier avslutningsvis at han ikke vil bli overrasket om BodøGlimt drar med seg et uavgjortresultat i returoppgjøret torsdag 14mars og dermed tar seg videre til.

. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Mai-festen mot Tromsø nå. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Norges beste fotballag ble nylig slått ut av Roma i coneferenceligaen men serielederen har ikke dabbet av i etterkant. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. 1 day agofor 53 minutter siden Mandag ettermiddag møtes BodøGlimt og Tromsø til. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene.

Litt tenning og gleder meg til å spille mot guttene. Billetter til Haugesund BodøGlimt. Takk for din påmelding.

Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. 1 day agoTomålsscorer mot Tromsø TIL - Glimt 2-3. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. - Et tap mot BodøGlimt på selveste 16. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion.

Mai gjør det ekstra surt. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. For når Glimt kommer ut på matta torsdag kveld vil de møtes av 1700 tilreisende supportere fra Bodø.

16052022 2014 Sist oppdatert. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Mai gjør det ekstra surt men Glimt er jo et bra lag så vi graver oss ikke ned av den grunn sier Morten Gamst Pedersen.

Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Det endte med 51 til hjemmelaget. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

BodøGlimt kamp på TV Live stream i dag - kanal tid. Mats Torbergsen NTB. Krevende uke for Glimt.

Mai-festen mot Tromsø nå. Sikre deg plass på 16. Det hadde blitt rabalder om Mourinho hadde blitt ydmyket med en 0-1-3 statisitkk mot lille BodøGlimt.

Billetter Rana - Glimt. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Billetter Rana - Glimt.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

- Et tap mot BodøGlimt på selveste 16. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Sikre deg plass på 16. Først ble Vålerenga slått hele 6-0 i Bodø og nå sto.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 2 days agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke. Selv 0-2-2 hadde ikke vært nok i dette tilfellet.

BodøGlimt til cupfinalen etter 2-1-seier mot Viking. Mats Torbergsen NTB. 2022 2209 Oppdatert 21.

Det er Glimt vi snakker om her ikke AC Milan Inter Chelsea Liverpool ol. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mange av dem med helt.

Niklas Aune Johnsen. Folk søker også etter.

Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale

Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport

Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra

Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen

Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American